Norwegian English Greek

Ios - Santorini

  Santorini. Et av verdens vakreste steder, uten tvil. Gledet oss utrolig til å komme tilbake. Denne gangen var planen å bli et par dager. 

  I 2012 gikk vi motsatt vei, fra Santorini til Ios. Denne gangen ble fra Ios, og vi hadde noen seiltimer før vi ankom Kalderaen og kunne seile gjennom den, før ferden gik videre mot syd-vest siden av øya hvor havnen ligger. Fant en fin-fin plass, og det var allerede en del båten i havnen da vi kom. Martin og Daniel fikk lagt til, og det ble en rolig ettermiddag før det ble en taxitur inn til Thira. 
   
  Da vi ankom Santorini i 2012 var det en ting vi lærte fort. Reserver bord! Det er rimelig fullt overralt, i det minste de stedene som har en flott utsikt over Kalderaen. Vi gjorde derfor dette!! Tripadvisor ble hjelpemiddelet denne gangen. 
   
  Startet kvelden med solnedgangsdriker og flott utsikt på samme bare som vi besøkte i 2012. Før vi kom så langt ble det litt shopping og det var nydelig å nyte den utrolige utsikten over et par glass. 
  Vi kan jo ikke bare smake på gode drinker i solnedgangen... vi måtte spise middag også. Argo Restaurant hadde reservert et bord til oss. Utsikten var bare fantastisk. Det ble sngler til forret, og de var nydelige. Vi spiste middag her også i 2012, og de imponerte oss med både maten og servicen, så dette så vi derfor vårt snitt å komme tilbake til. 
   
  Etter middag ble det mer shopping før vi endte opp med et ettermiddagsglass på enda en bar med nydelig utsikt. Her var det livemusikk og vakker stemning. Ikke det rimeligste glasset man får i Hellas, det skal sies, men Santorini er en relativt dyr øy. Og betale litt for utsikt og atmosfære er lov av og til det også. 
  Cocktail Bar Palia Kameni. Dette sier de om seg selv - og link til hjemmesiden kommer under. Vi satser på gode drinker og nyyyyydelig solnedgang. "lookng forward to see you!"

  Cocktail Bar Palia Kameni offers a magnificent combination of refreshing cocktails and the wonderful scenery of Caldera and the famous sunset view. Since 1976 Palia Kameni is a undoubtful guarantee your entertainment and pleasure. Open from early in the morning till the next day’s morning. We are expecting you all!

  Cocktail Bar Palia Kameni is on the most populart area of Caldera opposite from the Cathedral

  http://www.paliakameni.gr/

   

  Argo Restaurant. 

  http://www.argo-restaurant-santorini.com/

   

  2 Kommentarer

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930