Norwegian English Greek

Poros - Alimos

  Alle gode ting har en ende....

  - eller har de en begynnelse ?

  På planleggingen av neste tur?

  Sommerferien 2013 var en lang, solfylt og innholdsrik seiltur. Men den hadde en ende den også. Siste etappe gikk  fra Poros til Alimos. Vi hadde god tid. Alt skulle pakkes ned og ryddes. Vi avtale med Easysailing at vi skulle være klare ved kai klokken 16.00. Og det var vi. Vi passerte Aegina, og etterhvert var vi ikke de eneste som var på vei mot Alimos. Det var tydelig at det var en del som hadde valgt den øya som siste sted for sin tur. Det var ingen ting å utsette på hvordan vi hadde behandlet båten, alt var ok. Vi pratet litt med andre på brygga, skålte litt for en fantastisk tur og pratet litt med andre på brygga. Det er en litt merkelig stemning sånn den siste kvelden ombord. Før man skal reise og forlate båten som har vært hjemmet i fler uker. 

   Vi hadde en  såpass tidlig flyavgang dagen etter at vi hadde et ønske om å være ferdige med alt det praktiske dagen før vi skal reise. Og det var vi. Tilbake der vi begynte fire uker før. Samme kaiplass, noen erfaringer rikere og med en litt vemodig følelse av at et par uker til hadde vært topp. Vi bestilte taxi til dagen etter. ATH neste, og en flight via Stockholm hjem til Oslo. Et par timer på flyplassen med svenske kronor, et par Carlsberg og litt mat før vi var hjemme. 

  Nå bare gledder vi oss til å planlegge ny tur.... 

  Mer i denne kategorien « Hydra - Poros

  2 Kommentarer

  • Kommentar-lenke custom essay writing service fredag, 16 juni 2017 08:40 Skrevet av custom essay writing service

   It has many helpful information which is written in a simple and meaningful way. thank you for sharing this article. The content is honestly written. This blog is always sharing useful facts. Keep sharing more posts.

  • Kommentar-lenke custom essay writing service fredag, 16 juni 2017 08:39 Skrevet av custom essay writing service

   It has many helpful information which is written in a simple and meaningful way. thank you for sharing this article. The content is honestly written. This blog is always sharing useful facts. Keep sharing more posts.

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930