Norwegian English Greek
Vi Seiler - Artikler sortert etter dato onsdag, 30 april 2014
onsdag, 30 april 2014 17:50

Siste brikkene faller på plass.

Vi har tenkt litt på hvordan vi skal løse utfordringen med bagasje, men i dag kom det på plass. Fantastiske Hotel Poseidon sa ja til å ta vare på den for oss til Easysailing kan hente den og faktisk ha den oppbevart til vi henter den. Rett og slett utrolig. For en service, kan ikke få fullrost hverken Poseidon eller Easysailing nok. Imponert. Dette løste mye for oss. Vi har vel innsett at den første av Flying Dolphin som går ut til Poros for oss når vi ankommer blir det for vaskelig for oss å rekke. Men kikker litt på om vi kan få tatt en ferje ut i stedet. Vi har jo igrunnen god tid til den - hvis den går 18.30 som vi finner på nettet per dags dato. Hvis vi kan ta ferje er det vel ikke nødvendig med å bestille noen plass? Der skal det jo være rommelig, så den kan ta med seg mange passasjerer. Lande klokken 11, levere bagasje og så rekke båt ut til Poros klokken 14.00 blir stress!! Bedre med en Mythos eller to i Alimos? Og en lunsj kanskje?? Før vi tar turen til Pireus og finner rette ferjen ut til Saronicos. 

Reisefeberen har kommet i hus. Nå føler vi virkelig at det ikke er lenge til vi drar. I morgen er det første mai, og det er jo måneden vi skal reise - HURRA!. Ventetiden er snart over. Vi har såvidt begynt å skrive ut det vi skal ha med oss av papirer. Kontrakt, billetter, hotellreservasjoner, handlelister, kopi av pass og forsikring. Tror vi er i boks nå. Alt er booket foruten ferjen ut til Poros. Vi har ikke pakket ferdig, men det kommer på plass litt nærmere avreise. Det ble jo plutselig nødvendig å bruke sommerklær i Oslo. Gradestokken gikk over tyve grader og vi så vårt snitt til å få litt sol på ellers likbleke vinterkropper. Derfor har shorts og bikini blitt brukt. Og må enn så lenge vente litt til med å bli pakket ned. Det skal ikke bli like mange gradene fremmover så nå er det kanskje på tide å pakke alt ned og vente på at vi setter oss på flyet nedover? Redningsvester og sikkerhetsline blir det siste vi pakker ned, og det blir jo ikke før vi har hatt den siste seilturen i Oslofjorden. Trolig rett etter 17 mai. Det er jo enda noen dager til. 

Vi har hatt et par nydelig seildager på fjorden. Og det har som sagt ikke bare vært påsken som brakte flott vær. Bikinien kunne komme på helgen som var, og vi fikk faktisk litt farge. Nydelig!! At man har hatt såpass mange flotte dager på fjorden allerede i år er nesten utrolig. Og veldig kos. Nå skal det ikke være mye varme på oss de neste dagene, og vinden skal vistnok komme fra Sibir?!!? Kaldt skal det bli, men det får så være, det er jo ikke mange dagene til vi drar. Vi har på en måte noe å se frem imot så det er ikke like farlig. Vi har tenkt oss utpå i morgen 1 mai, og blir ikke noe tog på oss. Full seilhabitt og varmt ullundertøy. Men litt sol håper vi på å se. 

Vi har vært utpå og seilt alle helger vi har hatt mulighet. Litt i tvil om det blir noen tur i helgen da det ikke ser så veldig ut på værmeldingen nå. Men man kan jo håpe det ikke blir som det er meldt. 

Ikke mange dager til vi drar nå, og utrolig deilig å ha ring på plass. VI GLEDER OSS VILT!!

 

Publisert i Blogg

Følg oss underveis

«April 2014»
ManTirOnsTorFreLørSøn
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930