Norwegian English Greek

Skipskatten Cerveza

  Miss Cerveza - Skipskatt på ALAYA

  17 mai 2016 kom frøkna til verden. Hun er ei lita, grå, vakker diva og den minste i sitt kull på tre. En søster og en bror. Hun er født i Horten av mammaen sin som hun er helt lik - Marley. 30 juli flyttet hun ombord etter en litt kjedelig busstur fra Horten til Tønsberg hvor Alaya lå og ventet. Hun spiste og var fornøyd fra første minutt, men ville ikke ut. Det var best å holde seg inne. Det har etterhvert snudd og hun er en sunn, frisk aktiv frøken, som jakter på fluer, sloss med tær og lekemus og trives ombord. Hun klatrer på bommen, leker ute på dekk og hopper greit opp og ned av brygga. Det er topp å besøke andre båter og hun synes ikke det gjør noe om mørket faller på før hun leker panter på nabobåtene. 

  Småkresen på mat, men det meste går ned. Synes igrunnen lite om kattegodis, men foretrekker menneskemat - som igrunnen er mindre sunt og mye bedre. I Hollænderseilasen var hun med og tok en fin-fin andre plass. Litt på skeiva er da ikke noe problem. Alt blir en vane. Og for frøkna ombord er livet til sjøs akkurat det. Hun er rolig og fortrolig med lydene og gyngingen. Og synes måker og svaner en helt okay. Hunder derimot - fysj!! 

  Hun har en side på facebook - og dette er hennes egne side på hjemmesiden. Aller matroser må jo ha det. Og her kan man følge Cerveza på seiltur i inn og utland. Passet er selvsagt på plass. Redningsvesten ligger klar, og nye eventyr venter.

  Liten bebis på nytt hjem

  Første måltid ombord....

   

   

  96 Kommentarer

  Skriv en kommentar

  Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

  Følg oss underveis

  «November 2018»
  ManTirOnsTorFreLørSøn
     1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930